Narrem un conte

dimecres, 6 de maig del 2020

Bon dia petardetes! 😊

Com esteu? Espero que el cap de setmana llarg hagi servit per carregar les piles! 💪

Avui l'activitat de CATALÀ estarà relacionada amb la narració que vau realitzar la setmana passada. Com us vaig comentar, durant aquestes dues setmanes treballaríem a partir del conte. 

La setmana passada vau fer una expressió escrita i aquesta setmana us toca fer una expressió oral. 

Què haureu de fer? 

En la vostra narració apareixia un personatges o varis que eren els protagonistes de les vostres històries. També apareixia un lloc on passava el conte. 

Doncs aquesta setmana, us convertireu en artistes i, aprofitant la narració de la setmana passada, haureu de crear els vostres personatges i el lloc on succeeix la història. Un cop els tingueu preparats, l'haureu de representar. 

Us haureu de gravar representant la història. Podeu fer servir ninos que tingueu per casa, podeu dibuixar i crear les vostres pròpies titelles, podeu ser vosaltres mateixos els qui representeu els personatges... La decisió es vostra. L'únic requisit, és que us haig d'escoltar a vosaltres explicant la història. És com si anéssim al teatre a veure una representació i vosaltres sou els actors i actrius que doneu veu a la història. 



Com és possibles que l'activitat tingui un pes gran i potser doni problemes per enviar-ho per correu, us poso l'enllaç a una carpeta Drive on podeu pujar els vostres arxius. Recordeu posar el vostre nom per poder saber de qui és. 


Espero impacient les vostres històries. Estic segura que em sentiré com si estigués al teatre! 

Una abraçada ben forta.

Lorena 


0 comentarios:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.