ENGLISH AND PE

divendres, 22 de maig del 2020

Hello students from 2nd!

Aquesta setmana des d'anglès us porto dues tasques diferents:

- Tasca 1: listening (obligatòria)
Es tracta d'un listening que farem a través d'un formulari que he creat. Com funciona? Haureu d'entrar a aquest enllaç LISTENING AT THE LIBRARY i completar el formulari. Primer heu d'escoltar el listening i després heu de respondre les preguntes. Cada pregunta té tres respostes possibles, vosaltres haureu de clicar la correcta.

- Tasca 2: crafts (optativa)
Aquesta setmana proposo fer una manualitat sobre el tema que estem tractant a english: toys (les joguines). Us posaré diferents manualitats sobre joguines perquè pogueu escollir la que més us agradi. Quan cliqueu a la joguina que escolliu, obrireu una pàgina on expliquen com crear-la.
Aquestes són les diferents opcions:
             *Primera opció: PLANE (avió)
             *Segona opció: ROBOT (robot)
             *Tercera opció: TABLE FOOTBALL (futbolín)
             *Quarta opció: LABYRINTH (laberint)
             *Cinquena opció: BINOCULARS (prismàtics)
             *Sisena opció: BALL (pilota)
Si feu aquesta tasca m'agradaria que m'enviéssiu una foto amb la joguina que heu creat i un vídeo o un escrit (directament a l'email si voleu) explicant-me què us ha semblat i si us ha agradat.

Aquí us deixo també la sèrie: SUPER WHY - EPISODE 4


Des d'educació física us deixo una proposta per tota la setmana. Es tracta d'un joc de taula, la oca, on les caselles han estat canviades i ara serveixen per fer exercici físic. Aquí us deixo el taulell de joc i espero que el gaudiu molt amb la família.     OCA DEL CONFINAMENT

Us proposo també que creeu un taulell de joc amb 20 caselles màxim. Els exercicis de cada casella han de ser inventats per vosaltres. PLANTILLA JOC DE TAULA (podeu utilitzar aquesta plantilla per creear el vostre joc, la podeu copiar o imprimir).

Aquí us deixo també el repte 3 d'educació física de cada divendres:


Què m'heu d'enviar aquesta setmana, doncs?  El listening d'anglès (que s'envia automàticament a través del formulari), la vostra manualitat (si la heu fet), el taulell de joc inventat i el repte 3 d'EF.  Com sempre, al correu paolacuencaescola@gmail.com

Kisses!! :)

0 comentarios:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.