Activitat 4 dels peixos

dijous, 7 de maig del 2020

Bon dia petardetes! 😊

Com ja sabeu avui ens toca fer una activitat de MEDI i, per tant, seguir amb el tema dels peixos que aquestes setmanes enrere hem començat a treballar. 

Cada setmana hem anat fent una activitat que ens ha permès anar descobrint coses dels peixos que potser no coneixíem. A més, la setmana passada, cadascú va triar un peix en concret per investigar més a fons sobre ell. 

Doncs aquesta setmana haureu de recuperar la fitxa informativa que vau omplir sobre el peix que vau triar i preparar una conferència. 

Com ho farem?

Estar clar que des de casa, pot ser més difícil fer la conferència i us preguntareu com ho farem. Aquest tercer trimestre haurem de ser creatius i preparar una conferència amb el material que tinguem per casa. Podeu fer servir fulls blancs, fulls de colors, cartolines, ordinador, ... Qualsevol material que tingueu i creieu que us pot servir per fer-la, endavant! 

A continuació us poso els punts que hauran d'aparèixer en la vostra conferència. Com veureu, són els mateixos que vau omplir la setmana passada a la fitxa informativa. D'aquesta manera, el primer pas de buscar informació, ja el teniu fet. Ara només heu de col·locar la informació per preparar la conferència. 


També us afegeixo aquells aspectes en els que em fixaré quan m'envieu les vostres conferències. 


Quan ho tingueu m'ho podeu fer arribar al correu: lorenamedinatutora@gmail.com
o, com és possible que l'arxiu sigui molt gran, podeu afegir les vostres conferències clicant al següent enllaç. Recordeu posar el vostre nom per poder saber de qui és. 


Molts ànims amb la nova activitat. Estic segura que us sortiran unes conferències ben originals. 

Una abraçada ben forta.

Lorena


0 comentarios:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.