Multipliquem

dilluns, 18 de maig del 2020

Bon dia petardetes! 😊

Comencem una nova setmana! 💪

Com us avançava la setmana passada, avui a MATES anem a practicar les taules de multiplicar. Per fer-ho farem diverses activitats i jocs que us proposaré. 

Per començar, us proposo un parell de trencaclosques que us serviran per refrescar la memòria i practicar les taules. Aquests, els podeu afegir a la llista de jocs que us vaig proposar l'anterior vegada. 

Activitat 1
Construeix el trencaclosques resolent les multiplicacions que apareixen. Haureu de clicar en els següents enllaços i resoldre les operacions que apareixen per poder muntar el trencaclosques. Quan els tingueu, només heu de clicar en "terminado" i a mi m'arribarà la vostra activitat immediatament. 








Activitat 2
Anem a provar de fer un quinzet de multiplicacions. Per fer-ho, primer us poso un document de prova. En el primer, no tindreu temps, podeu trigar tot el temps que necessiteu. Servirà per fer un repàs. Serà en el segon enllaç, on disposareu de 4 minuts per resoldre les operacions que apareixen. Aquesta vegada us deixo 4 minuts perquè és el primer que fem i ens servirà per practicar. Els propers us aniré reduint el temps. Com fèiem a classe. Si algú acaba abans dels 4 minuts, pot clicar a "terminado" i jo rebré les vostres respostes. 
Recordeu que podeu saltar a la següent operació si us quedeu encallats en alguna. Feu primer totes aquelles que ja sabeu i després rumieu les que us costen més. 


Activitat 3
Per últim, aquí us deixo uns jocs nous relacionats amb les taules de multiplicar perquè pugueu seguir practicant. Podeu fer servir aquests o, si us van agradar més els anteriors, fer servir els altres. 


Espero que tingueu un bon inici de setmana. 
Un petó i una abraçada gegant!

Lorena


0 comentarios:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.