Descripci贸 de persones

dimecres, 20 de maig del 2020

Bon dia petardetes! 馃槉

Avui a l'activitat de CATAL脌 ens toca treballar l'expressi贸 escrita. Com ja portem unes setmanes fent narracions, avui farem un altre tipus d'activitat relacionada amb aquest 脿mbit. 

Com us avan莽ava la setmana passada farem un rep脿s de la descripci贸 de persones que vam estar treballant durant el primer trimestre. 

Us recordo com ho f猫iem a la classe. 


Un cop repassats els pasos que hem de seguir per fer una descripci贸, us deixo la imatge de les diferents persones que podeu triar. 



Trieu una i comenceu a fer la vostra descripci贸. Per fer-la, us deixo aqu铆 el full que f猫iem servir. Podeu utilitzar-lo o fer-ho directament en un full blanc vostre. No hi ha cap problema. 



Recordeu que ten铆em una pauta per poder seguir-la i fer una bona descripci贸 que ens serv铆s per identificar a la persona que est脿veu descrivint. 

Per si de cas alg煤 no t茅 la pauta o no sap on pot estar, us deixo l'enlla莽 perqu猫 pugueu accedir a mirar-la i fer-la servir o, si us va millor, imprimir-la per anar-la seguint. 





Quan tingueu fetes les vostres descripcions recordeu que m'ho heu de fer arribar al meu correu: lorenamedinatutora@gmail.com

Una abra莽ada ben forta.

Lorena


0 comentarios:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Nom茅s un membre d'aquest blog pot publicar entrades.