ENGLISH AND PE

divendres, 17 d’abril del 2020

GOOD MORNING STUDENTS FROM 2ND!

I HOPE YOU HAVE A NICE EASTER!

Bon dia nois i noies de segon, espero que hagueu passat una molt bona pàsqua.

A continuació us deixo les feines que heu de fer per aquesta setmana. S'haurien de fer i entregar abans de divendres vinent. 

- Tasca 1: Joc de la ruleta (és opcional): podeu jugar vosaltres sols o amb la vostra família. Si jugueu sols heu de clicar a “one team” (un equip) i si jugueu amb algú més heu de clicar al nombre de persones que sigueu. És un concurs on us apareix una foto d’un aliment i heu d’escollir l’opció correcta d’entre tres opcions. El joc es troba en aquest enllaç:

- Tasca 2: veure el vídeo "I like / I don’t like – She likes / she doesn’t like . Es tracta d'un vídeo on us explico com fer frases per dir allò que ens agrada i allò que no ens agrada. Amb aquesta explicació podreu fer correctament la tasca 3. 

Heu de mirar la taula i escriure les frases tenint en compte els gustos de cada persona. Si veiem un tick (V) significa que a la persona li agrada aquell aliment; si veiem un cross (X) significa que a la persona no li agrada aquell menjar.

Espero que ho pugueu fer tot solets. Si teniu algun problema no dubteu en preguntar-me al correu paolacuencaescola@gmail.com

Des d'Educació Física us deixo també dues tasques:

- Tasca 1:  Visualitzar el següent vídeo a youtube: https://www.youtube.com/watch?v=kH8qs8-aMdY
Són jocs que podem fer a casa en confinament i estan relacionats amb habilitats i destreses d’Educació Física. Els poden fer a casa i si voleu us podeu gravar i enviar-me el vídeo.

- Tasca 2: Inventar un joc per fer a casa en temps de confinament, relacionat també amb allò que podem fer a EF. S'ha de fer un vídeo amb una explicació i la posada en pràctica del joc. Després heu de mirar el vídeo que heu fet i us heu d'autoavaluar amb la següent rúbrica (heu de pintar la cara segons què penseu - la cara contenta vol dir que sí, la cara del mig vol dir més o menys i la cara trista vol dir no): 


Una vegada acabat, m'ho heu d'enviar tot plegat (rúbrica i vídeo) al correu paolacuencaescola@gmail.com

Això és tot per aquesta setmana. Que vagi molt bé i recordeu que em podeu preguntar qualsevol cosa a través del correu.

Moltes gràcies i una abraçada!!!

Paola


0 comentarios:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.