Activitat 2 dels peixos

dijous, 23 d’abril del 2020

Bon dia petardetes! 😊

Avui l'activitat de MEDI continuarà estant relacionada amb els peixos. Com ja sabeu, vam dir que estaríem unes setmanes treballant coses sobre ells. 

Refresquem la memòria:

La setmana passada vam esbrinar aspectes generals sobre ells com la seva alimentació, on viuen, què mengen, com neixen, com respiren, etc. 

Aquesta setmana:

Avui treballarem un aspecte més concret dels peixos. Ens centrarem en les parts del seu cos. Algunes ja les coneixeu i les vam estar comentant però hi ha d'altres que segurament seran noves. 

Primer de tot anem a descobrir quines són les seves parts. 





Com haureu pogut observar, hi ha coses que ja les sabíem i les vam poder posar en comú tots junts la setmana passada, en canvi, creiem que els peixos no tenien forats de nas (fosses nasals) però acabem de descobrir que no és així. 
També vam parlar que els peixos tenien diferents aletes i totes amb una funció diferent. Anem a veure què descobrim avui.



Amb tota aquesta nova informació que hem descobert avui, què és el que anem a fer?
Primer contestareu unes preguntes relacionades amb la informació que heu llegit fins ara i després haureu de situar les parts d'un peix. 

Com ho farem?

La primera part, per respondre les preguntes sobre les parts dels peixos haureu de clicar al següent enllaç que us porta a un formulari com els que feu en d'altres assignatures. Quan acabeu, cliqueu a enviar i automàticament jo rebré les vostres respostes. 


La segona part de l'activitat consisteix en dibuixar, imprimir o fer servir algun nino que sigui un peix que tingueu per casa i situar les parts que hem treballat. Imagineu-vos que hem de començar a construir el mural de la classe sobre els peixos (igual que vam fer amb el Marroc i amb el cos humà). 
Aquí us deixo un exemple de com ho he fet jo perquè tingueu una idea. A partir d'aquí, sigueu creatius i feu el vostre. 


Quan ho tingueu fet, recordeu que m'ho heu de fer arribar al correu: lorenamedinatutora@gmail.com

Un petó i una abraçada ben gran!😊
 Lorena

0 comentarios:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.