Som cuiners!

dilluns, 30 de març del 2020

Bon dia petardos i petardes! Com esteu?

Avui us porto una proposta de català per començar la setmana.  

He anat llegint els vostres diaris i he vist que molts de vosaltres esteu ajudant molt a casa. Una de les activitats que teniu en comú és la cuina. Esteu participant en aquesta tasca i és per això que la proposta d'avui va encaminada per aquí.

Us haureu de convertir en cuiners i cuineres i explicar-me com feu i prepareu la vostra recepta. També m'agradaria veure fotografies del procés i, sobretot, del resultat final!

Com ho farem?

Primer de tot decidiu amb els pares què voleu preparar. Després, agafeu tots els ingredients i utensilis necessaris per començar a cuinar. Prepareu la recepta i aneu fent fotografies. 
Quan ho tingueu tot, haureu d'omplir un full de recepta amb tot allò que heu necessitat i quin ha estat el procés que heu seguit per fer-ho. 

Aquí us deixo la meva recepta, espero que us agradi! 


També us deixo un vídeo del procés i el resultat final!



Per últim, us adjunto aquí la plantilla del full de recepta de cuina i també us la faré arribar per Aleixa. Tot i així, us recordo que podeu dissenyar els vostres fulls de recepta i ser creatius. 


Recordeu que m'ho podeu fer arribar a través del correu: lorenamedinatutora@gmail.com

Espero rebre les vostres receptes de cuina aviat  i poder-les preparar a casa! Gaudiu molt cuinant entre tots, ja veureu que és molt divertit. 

Un petó i una abraçada ben forta!

0 comentarios:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.