ENGLISH - everything will be fine!

dimarts, 24 de març del 2020


Good morning students from 2nd grade!
Bon dia alumnes de segon!! Com va tot? Espero que molt bé. Vau provar els jocs de la setmana passada? Espero que us hagin agradat.
Aquesta setmana continuem amb més feinetes, a veure si us agraden. Abans de presentar les propostes us deixo dues fotos amb el vocabulari de fruit per tal de refrescar la memòria.




Doncs bé, avui us deixo tres propostes per fer durant la setmana:  

En aquesta fitxa se’ns fan unes preguntes sobre la noia que apareix i les hem de respondre segons els seus gustos (com si fóssim ella). Si veiem que sí que li agrada hem de dir “Yes, I do” i si veiem que no li agrada hem de dir “No, I don’t”.

Aquesta fitxa la tenim al dossier que us vaig donar, però NO la feu al dossier. Feu-la online, com l’anterior.
Al primer exercici hem d’escoltar un àudio i hem de clicar a sobre del menjar que ens diu. Al segon exercici hem de completar les frases o ordenar-les.
Recordeu:  La frase es fa de la següent manera: I like/I don’t like sausages (primer posem la persona, després si li agrada o no la cosa i per últim el menjar).

3. Proposta relacionada amb el que estem vivint aquests dies. Des de l'àrea d'anglès també es proposa fer un dibuix que expliqui el que estem vivint aquests dies que, a més, posi la següent frase en anglès: Everything will be fine (tot anirà bé).


Resultado de imagen de everything will be fine rainbow


Des d’Educació Física també us faig diferents propostes. Com ja sabeu, els últims dies hem estat treballant els diferents continents (danses i activitats). Ens falta un per treballar i, per tant, aquest continent serà la proposta de la setmana. Es tracta d’Àfrica. Podeu escollir d’entre dues opcions:

1. Buscar algun joc que es pugui fer a Educació Física i explicar-lo a un paper o word o amb un vídeo . M’ho podeu enviar a l’adreça paolacuencaescola@gmail.com

2. Buscar una dansa africana i fer-la a casa. Gravar-la i enviar el vídeo, si voleu, a l’adreça electrònica paolacuencaescola@gmail.com

Això és tot!
Un petó i una abraçada fortíssima! Ah, i recordeu: everything will be fine!


0 comentarios:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.